Back Back Nieuws

Evenementenbureaus werken samen tijdens Sail Royal Greenwich 2012 in Londen

23 februari 2012
Het Nautisch Evenementen Bureau, bekend van de organisatie van o.a. Sail Amsterdam en de Volvo Ocean Race, vaart deze zomer met zestien van zijn meest toonaangevende schepen de Noordzee over. Tijdens de periode van de Olympische Spelen zal in Londen ‘Sail Royal Greenwich’ plaats gaan vinden, waarbij bedrijven zakenralaties uit kunnen nodigen aan boord van deze indrukwekkende Tall ships.

 

Varen over de Thames

Twee keer per dag zullen zestien Tall ships een route over de Thames varen langs de vele highlights die Londen rijk is, met aandacht voor de culturele en maritieme geschiedenis van Greenwich en de nauwe banden met Nederland. Voor bedrijven een uitgelezen kans om relaties uit te nodigen en te laten genieten van een prachtig decor en te laten dineren op gastronomisch topniveau, onder leiding van Michelin chefs Ron Blaauw & Richard Corrigan.

 

Samenwerking met Connecting Venues

Connecting Venues, een Nederlands/Engels evenementenbureau dat zich al langer als Nederlandse speler op de Engelse markt bevindt, is door Het Nautisch Evenementen Bureau gevraagd de zakelijke arrangementen binnen Engeland te promoten en verkopen, maar ook het vervoer en accommodatie van de gasten te organiseren.

 

Nederland laten schitteren tijdens de Spelen

Gevestigd in Londen kent Connecting Venues de stad als geen ander en hebben zij binnen korte tijd een goede reputatie opgebouwd. ‘Er wordt verwacht dat in verband met de Spelen er ongeveer 700.000 mensen Londen zullen bezoeken, dan is het fijn te weten dat je met een lokale partner samenwerkt’, aldus Denise Zijlstra van Connecting Venues. Beide bureaus zijn ervan overtuigd Nederland extra te zullen laten schitteren tijdens de Spelen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!