Evenementen- en merkbelevingsbureau Verve is B Corp gecertificeerd Evenementen- en merkbelevingsbureau Verve is B Corp gecertificeerd
Back Back Nieuws

Evenementen- en merkbelevingsbureau Verve is B Corp gecertificeerd

07 juni 2024

Verve, een baanbrekende leider in de evenementen- en merkbelevingsindustrie, is verheugd zijn officiële certificering als B-Corporation (B Corp) aan te kondigen. Deze certificering onderstreept Verve's inzet om te voldoen aan de hoge normen voor sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoordingsplicht.

De B Corp-certificering wordt toegekend door B Lab, een non-profitorganisatie die bedrijven streng beoordeelt om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan uitgebreide normen voor sociale en milieuprestaties, verantwoordingsplicht en transparantie. Verve sluit zich aan bij een wereldwijde gemeenschap van meer dan 8.000 B Corps in 160 sectoren en 101 landen, die allemaal verenigd zijn door een gemeenschappelijk doel: succes in het bedrijfsleven opnieuw definiëren. 

‘Deze certificering is een mijlpaal voor Verve’, zegt Aideen O'Neill, hoofd duurzaamheid bij Verve. ‘Het weerspiegelt onze vaste overtuiging dat het bedrijfsleven een kracht voor het goede kan zijn. B Corp geeft onze voortdurende inzet aan voor ethische bedrijfspraktijken, duurzaamheid en het maken van een positieve impact op onze gemeenschap en het milieu. Als een B Corp-gecertificeerd bedrijf zijn we verheugd om het goede voorbeeld te blijven geven en te laten zien dat zakelijk succes hand in hand kan en moet gaan met sociale verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu.’

Inzet voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid

Verve's reis naar B Corp certificering is gekenmerkt door aanzienlijke stappen in de integratie van duurzame praktijken en het stimuleren van een positieve werkcultuur. De belangrijkste initiatieven zijn: zorg voor het milieu, maatschappelijke betrokkenheid, welzijn van medewerkers en ethische bedrijfspraktijken.

‘Hier bij Verve geloven we dat bedrijven, hoe groot of klein ook, een kracht voor het goede kunnen zijn. Het behalen van de B Corp-certificering is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons hele team’, aldus Kym Wynne, Country ManagerLandenmanager van Verve NederlandNL.

Vooruitblik

Als gecertificeerde B Corp is Verve klaar om andere bedrijven te inspireren en met hen samen te werken die ernaar streven een betekenisvolle impact te hebben. Het agentschap is van plan zijn platform te gebruiken om te pleiten voor een bredere invoering van duurzame en maatschappelijk verantwoorde praktijken in de hele branche.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!