Back Back Nieuws

EvenementContact gaat de grens over

25 mei 2009
In vervolg op de succesvolle editie in Amersfoort op 31 maart 2009, vindt de tweede editie van de beurs EvenementContact in Belgie plaats. Een no-nonsense contact tussen aanbod en vraag binnen de evenementenbranche op dé nieuwe evenementenbeurs.

Zelfs de beurslocatie is naar eigen zeggen een unieke locatie voor een bedrijfsevenement. De eerste editie van de evenementenbeurs EvenementContact België speelt zich af in Hangar 29 Waagnatie op 13 Oktober 2009 te Antwerpen. Deze beurs is het initiatief van Joris Bots (Bootsmannen en Rederij Noord West) en Arjen Lemstra (Levensgenieters.nl en Beachevent.nl uit Alkmaar).


Joris Bots: "Zowel ik als Arjen kunnen ons niet vinden in bestaande beurzen waar de aanbodkant centraal staat. Uit navraag is gebleken dat er een enorme vraag is bij personeelsverenigingen, (directie)secretaressen, eventmanagers, organisatiebureaus en locatiehouders naar een beurs met een concreet aanbod op het gebied van stadsprogramma’s, ludieke activiteiten, beachevents, locaties met een uniek aanbod, gemotoriseerde activiteiten, etc."

Arjen Lemstra: "De bezoekers van onze beurs kunnen zeer gericht informatie verzamelen over de evenementen die zij willen organiseren." Elke exposant heeft dezelfde stand met een hoge kwalitatieve uitstraling en kan bij de vele contactunits met catering met de bezoekers van gedachten wisselen.

Joris Bots: "Wij doen zelf de selectie van zowel de bezoekers als de exposanten. Dit is de enige manier om beide partijen kwaliteit te bieden. Onze beurs is niet bestemd voor studenten, toeleveranciers uit de branche en passanten die niets met de branche te maken hebben. Elke bezoeker heeft dan ook een duidelijk doel en zal zeker concrete informatie kunnen vinden op deze beurs."

Arjen Lemstra: "De kosten voor een stand zijn ongeveer 30 % van een stand op een vergelijkbare beurs. De entree voor de bezoekers is uiteraard gratis en zij zullen de gehele dag gastvrij onthaald worden met koffie, thee, workshops, semianars en een spectaculaire afterparty."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!