Even voorstellen: 'We Event Your Brand'Even voorstellen: 'We Event Your Brand'
Back Back Nieuws

Even voorstellen: 'We Event Your Brand'

22 mei 2019

Het nieuwe evenementenbureau We Event Your Brand is donderdag 16 mei vanuit de spaceshuttle Columbus op het ESA ESTEC terrein in Noordwijk gelanceerd.

Sonja Schaefers en Larissa Derksen, beide gecertificeerde eventmanagers, zijn de twee dames achter dit nieuwe evenementenbureau. Door hun krachten, enthousiasme en expertises te bundelen kunnen ze de grotere events aan. Beiden zijn strategisch erg sterk en Larissa is naast eventmanager ook styliste en de expertise van Sonja ligt op het gebied van duurzaamheid binnen de evenementenbranche.

Fans

De dames van het nieuwe evenementenbureau We Event Your Brand hebben een verrassende aanpak: 'De customer journey is één van onze belangrijkste speerpunten. Als deze op alle belangrijke momenten klopt gaan de gasten naar huis met een grote glimlach, want de juiste boodschap, het juiste gevoel, de juiste beleving, het "wow" gevoel zijn overgebracht. Na het event zijn de gasten fan en/of ambassadeur geworden.'

Grote merken

'Wij als We Event Your Brand hebben meer dan 25 jaar aan marketingervaring in huis welke is opgedaan bij grote merken als Pampers, IPXL, Wehkamp, Aon, Etos, Plus Supermarkt, Makro, Centraal Beheer Achmea en nog meer grote merken. Hier hebben wij geleerd dat marketing niets anders is dan: Boeien, Binden, Verrassen & Verleiden. Daar past een live event heel goed bij, want je komt dan écht in contact met de mensen en je ziet, hoort en voelt dan heel goed wat ze van je merk vinden,' leggen ze uit. 

Inclusief moodboard

'Onze offertes zijn écht transparant en worden altijd verstuurd mét een moodboard. Het moodboard is een visualisatie van het concept, daardoor gaat het evenement bij de opdrachtgever leven. Onze persoonlijke, professionele, creatieve maar ook enthousiaste aanpak is door vele al hartelijk ontvangen.'

Fotobijschrift > Sonja Schaefers, een van de oprichters van We Event Your Brand

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!