Europese award voor flight experience This is HollandEuropese award voor flight experience This is Holland
Back Back Nieuws

Europese award voor flight experience This is Holland

11 oktober 2018

This is Holland, de nieuwste attractie van Nederland, is bekroond met een Europese award: de Parkworld Excellence Award voor 'Best media-based attraction'. Het Nederlandse bedrijf Leisure Expert Group heeft deze attractie ontworpen. Hiernaast hebben zij de complete technische productie van de attractie verzorgd. Een jury van internationale professionals uit de vrijetijdsindustrie heeft de prijs afgelopen week aan Leisure Expert Group uitgereikt.

This is Holland is de eerste flight experience van Nederland, waarin bezoekers over Nederland kunnen vliegen. Deze attractie is een bijzonder technisch hoogtepunt, waar Leisure Expert Group de afgelopen 2,5 jaar keihard aan heeft gewerkt. Vooral de manier waarop de attractie is ontworpen en hoe dit ontwerp geïntegreerd is met de nieuwste multimediale technieken, is uniek in zijn soort en maakt de attractie een van de beste van Europa.

Grootste beurs vrijetijdssector

De Parkworld Excellence Awards zijn in het leven geroepen door het magazine Parkworld en zijn speciaal voor entertainment specialisten, leveranciers, operators en fabrikanten uit de vrijetijdsindustrie. De awards werden uitgereikt tijdens de European Attractions Show (EAS) - de grootste beurs voor de vrijetijdssector - die vorige week in Amsterdam plaatsvond.
Voor Leisure Expert Group is deze award echt een bekroning op hun werk: 'We zijn enorm trots dat professionals uit onze branche ons werk tot winnaar hebben uitgekozen. Het is een erkenning vanuit de internationale vrijetijdsindustrie en daar zijn we erg blij mee,' aldus Marjolein van der Stolpe, Managing Director Leisure Expert Group.

Naast Leisure Expert Group hebben ook de bedrijven Vekoma, Brogent en de operator This is City Attractions aan de totstandkoming van This is Holland gewerkt.

Over Leisure Expert Group

Leisure Expert Group is specialist in de vrijetijdsindustrie. Ze richten zich voornamelijk op het ontwerpen en produceren van attractieparken en andere ruimtes en identiteiten in de attractie, vrijetijds- en festivalsector. Zo werken de meer dan 30 werknemers onder andere aan projecten in het Wildlands Adventure Zoo Emmen, attractie- en vakantiepark Slagharen, Walibi Holland en het Duitse Movie Park Germany en Europa-Park.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!