ETB Kwanten sluit zich aan bij MansveldETB Kwanten sluit zich aan bij Mansveld
Back Back Nieuws

ETB Kwanten sluit zich aan bij Mansveld

12 december 2018

Op 1 januari 2019 sluit Elektrotechnisch Bureau Kwanten zich aan bij de Mansveld Groep. Dat biedt voordelen voor zowel klanten en medewerkers. Met deze stap wordt tevens de continuïteit van de kwaliteit en dienstverlening van ETB Kwanten gewaarborgd.

Er zijn veel overeenkomsten tussen ETB Kwanten en Mansveld. Ze hebben een (h)echte Brabantse familie bedrijfscultuur met een technische achtergrond en zijn sterk verankerd in de regio Eindhoven. Voor beide organisaties geldt dat zij haar klanten op een persoonlijke en professionele manier helpen met techniek. Klantgericht, met veel zorg en aandacht voeren betrokken medewerkers hun werkzaamheden uit. Hierbij staat vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid voorop.

Versterken en aanvullen

ETB Kwanten richt zich vooral op de renovatiemarkt, wat goed aansluit bij de huidige activiteiten van Mansveld. De kwaliteit, snelheid en klantgerichtheid die ETB Kwanten bij haar dienstverlening hanteert, spreekt ook andere teams binnen Mansveld erg aan.

Voordelen voor klanten en medewerkers

De samenwerking maakt het voor klanten van ETB Kwanten gemakkelijker de verschillende technische expertises van Mansveld, zoals onder andere beveiligingstechniek en communicatietechniek in de projecten mee te nemen. Ook medewerkers van ETB Kwanten hebben voordeel van de samenwerking. Zij kunnen zich verder ontwikkelen binnen tal van technische expertises die de Mansveld Groep aanbiedt.

Toonaangevend in techniek

Mansveld Projecten & Services staat bekend om de realisatie van toonaangevende permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, beveiligingstechniek, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Mansveld bedenkt, ontwikkelt en levert innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Fotobijschrift > V.l.n.r.: Hans van Praag, Minerva van Praag, Felix Pessers en Ruud Mansveld

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!