Esther logeert gratis bij Postillion HotelsEsther logeert gratis bij Postillion Hotels
Back Back Nieuws

Esther logeert gratis bij Postillion Hotels

26 februari 2021

Ben jij of ken jij een Esther? Dan is 23 april jouw geluksdag! Je maakt dan kans om GRATIS komen logeren bij Postillion Hotel & Covention Centre WTC Rotterdam.

 

Kijk eens snel in je agenda. Staat er nog niks in op vrijdag 23 april? Houden zo. Postillion Hotels heeft namelijk iets heel speciaals gepland. Een gratis overnachting in Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam. Dat is de nieuwste locatie van Postillion Hotels waar jij onderdeel kan zijn van de feestelijke opening! 

 

Hoe maak je kans op een gratis overnachting?

Daar hoef je eigenlijk maar heel weinig voor te doen. Jouw voornaam moet Esther zijn. Dat moet je kunnen bewijzen met jouw paspoort of identiteitsbewijs. Want we willen allemaal wel Esther heten met zo’n leuke actie in het vooruitzicht. Stel je voor… een hotel vol Esthers. Van kamer 1 tot en met 168. Zie je het hoofd van receptionist al voor je als hij naar de naam van de gasten vraagt? Ben jij of ken jij een Esther? Meld je dan aan! Iedereen die Esther heet, maakt kans om samen met een vriend of vriendin op 23 april gratis een nachtje te komen logeren en de feestelijke opening van Postillion Hotel Rotterdam mee te maken. En geloof ons; dat wil je!

 

https://www.postillionhotels.com/sleepover-esther

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!