Back Back Nieuws

Eric Kersten vlogt over eventorganisatie

14 april 2016
In het kader van kennis delen is Eric Kersten van het (sport)evenementenbureau The Organizing Connection zijn eigen vlogkanaal gestart. Met bekende vloggers als Kwebbelkop en Enzo Knol in het achterhoofd gaat Eric zich juist richten op het delen van kennis rondom het organiseren van grootschalige (sport)evenementen. Dit begint bij gesprekken met de provincie, gemeente en het schrijven van een bidboek tot de uitvoering van het evenement zelf.

Vloggen vanuit Curaçao
De ideale gelegenheid voor een aantal interessante blogs doet zich voor. Eventorganisator Eric Kersten is op dit moment, samen met oud-tennisprof Jacco Eltingh (Tennis Events), de grens over om een eventformat te toetsen vergelijkbaar met de AFAS TENNIS CLASSICS. Al 14 jaar coördineert The Organizing Connection alle faciliteiten rondom deze Classics. Nergens minder dan zonnig Curaçao is de plek die zij hiervoor op het oog hebben, mits het concept hier uit te rollen is. Site visits, gesprekken met potentiële partners en het testen van faciliteiten zijn een aantal voorbeelden van zaken die aan bod zullen komen. Voor Eric Kersten de ideale aftrap om middels vlogs op zijn YouTube-account kennis te delen betreffende de organisatie van (internationale) sportevenementen. In dit geval: wat komt er allemaal kijken bij een dergelijk haalbaarheidsonderzoek.  

Interactief
Eric wil echter niet alleen het verhaal van hem en Jacco vertellen, maar ook vanuit Curaçao de interactie aangaan. Hij wil jullie vragen beantwoorden, maar ook juist jullie tips horen gedurende dit haalbaarheidsonderzoek. Welke vragen zien jullie, in het kader van het haalbaarheidsonderzoek van de Tennis Classics in Curaçao, graag beantwoord? En zijn er locaties waar zij absoluut een kijkje moeten nemen?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!