Back Back Nieuws

Eric de Groot in top 10 Spreker van het Jaar 2014

03 maart 2015
Eric de Groot, Meeting Designer van MindMeeting en co-schrijver van Into the Heart of Meetings, is door de redacteuren van Meetingsnet.com uitgeroepen tot Top 10 Spreker van het jaar 2014.

De redacteuren van Meetingsnet reizen over de hele wereld om te beoordelen welke sprekers ze het meest inspirerend vinden. Eric de Groot viel op dank zij zijn Monday Morning Wake-up Call sessie, tijdens het jaarlijkse congress van ICCA in Turkije, de International Congress and Conference Association.

Pionier
Eric de Groot is één van de eerste Meeting Designers ter wereld. Hij startte met zijn pionierswerk in 1992; nu bedient hij de Nederlandse markt met De Wet van Thomas en internationaal met MindMeeting. Dankzij zijn achtergrond in drama en theater slaagt hij erin bijeenkomsten en bijeenkomstprocessen een extra lading te geven: die van de menselijke ervaring en emotie. Eric geeft regelmatig workshops voor iedereen die meetings gebruikt als vorm van communicatie, op universiteiten en Hogescholen.

In 2013 verscheen het eerste boek ter wereld dat zich specifiek richt op meeting design: Into the Heart of Meetings van Eric de Groot en zijn MindMeeting-collega Mike van der Vijver. Het biedt verrassende inzichten over de grondbeginselen waarop het beroep van Meeting Designer is gebaseerd en kreeg lovende kritieken van de nationale en internationale vakpers.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!