‘Er-op-Uit’ Festival: nieuw publieksevent voor binnenlands toerisme‘Er-op-Uit’ Festival: nieuw publieksevent voor binnenlands toerisme
Back Back Nieuws

‘Er-op-Uit’ Festival: nieuw publieksevent voor binnenlands toerisme

01 oktober 2018

Het 'Er-op-Uit' Festival is een nieuw publieksevenement over allerlei uitstapjes in Nederland. Vooruitlopend op de nationale vrije dagen en de landelijk verspreide vakantieperiodes, kenmerkt dit eerste voorjaarsfestival van 2019 de start van een nieuw er-op-uit seizoen in eigen land.

Binnenlandse vrijetijdsbranche presenteert zich aan het publiek

Het festival is specifiek ontwikkeld voor de promotie van binnenlandse recreatie en toerisme. De locatie, het tijdstip en de evenementopzet zijn zorgvuldig bepaald om dit evenement zijn waarde en karakter mee te geven. Onder de imposante kap van Expo Haarlemmermeer wordt het publiek meegenomen in een aansprekende voorjaarsbeleving.

Eerste editie op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019

Dit vernieuwende festival brengt al het goede op het gebied van vrijetijdsbeleving in Nederland voor één weekend samen tijdens een inspirerend voorjaarsmoment. Het 'Er-op-Uit' Festival heeft als doel het publiek direct in contact te brengen met allerlei recreatieve en toeristische uitjes in eigen land. Deze uiteenlopende mogelijkheden worden op een attractieve manier verpakt tijdens dit festival als voorproefje op het komende seizoen.

De geïnteresseerde bezoeker legt tijdens het festival zijn of haar persoonlijke agenda langs de Nederlandse veelzijdigheid. Het publiek wordt geprikkeld om er-op-uit te gaan in eigen land. Het 'Er-op-Uit' Festival is daarmee het grootste en enige publieksevenement dat volledig in het teken staat van de vrijetijdsbranche in Nederland.

Routes, activiteiten en bestemmingen bepalen de richting die consumenten in het nieuwe seizoen kiezen voor een recreatieve of toeristische beleving in eigen land. Dit specifieke festival biedt de vrijetijdsbranche in Nederland een exclusief podium om zich direct te presenteren aan het publiek. Alles op het gebied van vrijetijdsbeleving in Nederland staat tijdens dit speciale festival voor twee dagen centraal.

Aantrekkelijke deelnameopties

De vernieuwende evenementopzet biedt participanten diverse aantrekkelijke kant en klare deelnamemogelijkheden. Extra interessant is de optie om lokaal of regionaal samen te werken. Kijk voor meer informatie op eropuitfestival.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!