Back Back Nieuws

EQUIPE Meetings & Events feliciteert top 10 NBO met taart

11 oktober 2010

Een plek in de top 10 van het Naamsbekendheidsonderzoek 2010 dat afgelopen editie in Events verscheen, verdient een mooie en vooral lekkere prijs! Dat moeten de mensen van EQUIPE Meetings & Events hebben gedacht. Het bedrijf bezorgde de ‘winnaars’ een zoete inval door stuk voor stuk een taart te bezorgen en persoonlijk te overhandigen.

Gaston Boon van Compass Group Nederland: “Met deze salesblitz willen we deze bureaus eens op een extra positieve en leuke manier kennis laten maken met ons!” Dat dit alles in goede aarde viel bleek uit de vele leuke reacties en blije gezichten.








Janneke van de Evenementen Fabriek meldt op haar site: “Afgelopen woensdag ging de deurbel en werd er gevraagd naar Janneke. ‘Ik had toch geen afspraak?’
Tot onze verbazing stonden Benjamin en Carlin van EQUIPE Meetings & Eventsuit Zwolle voor de deur met een grote slagroomtaart.

‘Gefeliciteerd!’ Enorm attent dat iemand in de week dat De Evenementen Fabriek! vier jaar bestaat ons komt feliciteren. Maar dit was niet de aanleiding, het bezoek was naar aanleiding van onze positie in de top 10 in het Naamsbekendheidonderzoek van Events.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!