Back Back Nieuws

Engelse meetingplanners ontdekken Noordwijk

24 mei 2016
Alles werd uit de kast gehaald voor 13 meetingplanners uit Engeland. Brandingraften en met hoge snelheid met een RIBboot over zee, een bezoek aan het Atlantikwall- en Engelandvaarders museum, lunch en diner aan het strand en uitgebreide rondleidingen door de congreslocaties van Noordwijk. Van 20 tot en met 22 mei organiseerde Noordwijk Marketing haar jaarlijkse ‘Fam. Trip’ voor de Engelse zakelijke markt om Noordwijk als de internationale congres- en meetingdestinatie te profileren.

‘Amsterdam is wereldwijd wel bekend als zakelijke bestemming maar Noordwijk nog niet. Daarom blijft het belangrijk om dit soort trips te organiseren zodat men letterlijk kan zien en ervaren wat onze congresbadplaats allemaal te bieden heeft. De meetingplanners waren vooral aangenaam verrast over de variëteit in locaties, de mogelijkheden die de omgeving biedt voor onder andere teambuilding en de korte reisafstand naar Amsterdam en Schiphol. Dit is voor de meetingplanners zeker een reden om Noordwijk te overwegen als locatie voor hun volgende internationale bijeenkomst’, vertelt Sandra Nonhebel, product manager zakelijke markt Noordwijk Marketing.

Speeddatesessies
Op het programma stond ook een avondprogramma in Amsterdam en speeddatesessies met vertegenwoordigers van diverse Noordwijkse bedrijven en waren er rondleidingen bij NH Conference Center Leeuwenhorst, Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel, Klooster | events, art & design, Space Expo en Vesper Hotel. Ook betrokken bij de Fam. Trip waren: Brouwer’s Tours, Koninklijke Beuk, de Baak Seaside, Golden Tulip Noordwijk Beach, Have Fun Events en Nexclusive Events.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!