Back Back Nieuws

En dat is vijf... Alkmaar Events company

03 mei 2006


Alkmaar Events Company, gevestigd in hartje Alkmaar, heeft vandaag 3 mei het levenslicht gezien. John Bes van Events Company Group is met Arjen Lemstra van Buro voor Levensgenieters uit Alkmaar tot overeenstemming gekomen en heeft daarmee Events Company Group na Amsterdam, Maastricht, Utrecht en Rotterdam verrijkt met haar vijfde stad.


Ook in Alkmaar vormen duidelijkheid, betaalbaarheid, ongecompliceerd aanbod en deskundig en specialistisch personeel het fundament van het bedrijf. In de zoektocht naar een sterke lokale partner werd Buro voor Levensgenieters benaderd, waarna al snel duidelijk werd dat de lokale expertise van het Alkmaarse bureau en het heldere concept van Events Company Group een uitstekende combinatie is.


De oudste activiteit van ECG is Amsterdam Events Company, dat in 1996 is gestart met het aanbieden van (bedrijfs)uitjes in arrangementsvorm binnen de stadsgrenzen van Amsterdam en voert nu jaarlijks meer dan 1.100 arrangementen uit. Dit succesvolle concept is in 2004 ook toegepast op Maastricht, in mei 2005 zag Utrecht het levenslicht en 1 februari 2006 opende Rotterdam haar deuren.


Net zoals in de andere steden is het aanbod in Alkmaar opgebouwd uit zelfontwikkelde programma’s en activiteiten van derden, waardoor er een compleet overzicht ontstaat van alle mogelijkheden. Van een bezoek aan de oudste authentieke veiling ter wereld, een Tapas tour door d'Oude Stad, een tocht door de grachten in een Chinese drakenboot tot een heerlijke wijn- en kaasproeverij, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De lokale medewerkers weten iedere klant te bedienen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!