Back Back Nieuws

Empire State Building blauw verlicht ter ere van eerste Global Meetings Industry Day

15 april 2016
NYC & Company, New York City’s officiële marketing- en toerismebureau, viert deze week met de meeting industrie de eerste jaarlijkse Global Meetings Industry Day (GMID). Het evenement is een uitbreiding op de North American Meetings Industry Day van vorig jaar, dat is georganiseerd door de U.S. Travel Association’s Meetings Mean Business Coalition om het belang van face-to-face vergaderingen te promoten. Om het evenement te vieren komen bedrijven uit de regio samen om de miljoenen deelnemers aan vergaderingen en congressen te bedanken die de MICE industrie van New York City ondersteunen.

New York meeting stad
'Als een toonaangevende, wereldwijde zakelijke bestemming voor internationale en nationale bedrijven is NYC & Company blij om deel te nemen in de eerste jaarlijkse Global Meetings Industry Day ter ondersteuning van de Meeting Mean Business Coalition', aldus Fred Dixon, NYC & Company’s president en CEO. 'We bedanken de meer dan zes miljoen deelnemers die ervoor kiezen om face-to-face te vergaderen en ieder jaar naar New York komen.'

De Global Meetings Industry Day laat zien hoeveel impact vergaderingen, congressen, conferenties en incentive reizen hebben op mensen en bedrijven. Het evenement wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en wordt een week lang gevierd in New York City met als highlight het verlichten van de Empire State Building in de blauwe kleur van de Meeting Mean Business Coalition en het weergeven van logo’s en berichten via de digitale billboards door de hele stad.

Over NYC & Company
NYC & Company is het officiële marketing- en toerismebureau voor de stad New York, opgericht om toerisme in de vijf stadsdelen van New York te optimaliseren, economische bloei te stimuleren en het positieve imago van New York wereldwijd te verspreiden.

Benieuwd waarom vergaderaars ervoor kiezen om zaken te doen in New York? Zie hier onder het promotionele filmpje op het officiële YouTube kanaal van NYC & Company. Voor meer informatie over het plannen van een vergadering of evenement in New York City, zie nycgo.com/makeitnyc en om meer te weten te komen over Meetings Mean Business, zie meetingsmeanbusiness.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!