Back Back Nieuws

EMboost treedt toe tot branchevereniging IDEA

03 augustus 2012
Eventmarketingbureau EMboost uit Hendrik Ido Ambacht is toegelaten tot de Independent Dutch Eventmarketing Association, ofwel IDEA. Deze branchevereniging stelt strenge eisen aan haar leden op het gebied van professionaliteit, veiligheid en communicatie- en marketingwaarde van evenementen.

 

Kwaliteitskeurmerk IDEA

Met de toetreding tot IDEA behoort EMboost tot een select gezelschap eventmarketingorganisaties die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de branche. Het kwaliteitskeurmerk IDEA wordt pas gegeven na een uitgebreide en strenge toetsing.

 

Belangrijke erkenning

Stephan Glerum, die samen met Ilke Meijer en Wim Jansen de directie van EMboost vormt, ziet de toetreding tot IDEA als een belangrijke erkenning: 'Twee jaar geleden hebben we als bedrijf een koerswijziging ondergaan.'

 

Alles in eigen huis

'Naast events hebben we een complete marketing organisatie ingericht en hebben daarvoor alles in eigen huis op het gebied van vormgeving, communicatie, marketing en PR. Het volledig inrichten van loyaliteits- en verkoop ondersteunende programma’s behoren inmiddels tot onze uitgebreide dienstverlening', aldus Glerum.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!