Back Back Nieuws

Elvis Revival Dinnercruise op Raderstoomboot De Majesteit

27 juli 2010
Ruim 50 jaar geleden, tijdens de opnames van de film G.I. Blues, is Elvis Presley aan boord geweest van Europa’s grootste stoomboot, Raderstoomboot De Majesteit. Toen gelegen in Duitsland werd het schip vereerd met een bezoek van de filmcrew en werd er een heuse filmset opgebouwd. In de film G.I. Blues, die in 1960 is uitgebracht, zie je hoe Elvis Presley met zijn liefje uit de film Juliet Prowse over het schip wandelt.

Elvis Revival Dinnercruise
Ter ere van zijn 75-jarig jubileum (Elvis zou dit jaar 75 jaar geworden zijn) vaart De Majesteit op zondag 29 augustus met een Elvis Revival Dinnercruise. 'Wederom gaat u een spectaculaire show tegemoet met Kees Versluys die een duizelingwekkend live-optreden neerzet waarin de artiest, vakman & performer die Elvis Presley was, bijzonder goed wordt benaderd. En natuurlijk mogen de nodige showelementen niet ontbreken: zijn bijzondere opkomst over de kade zal iedereen doen verbazen!' zo laat de varende locatie weten.

Elvis Revival Dinnercruise:
- Zondag 29 augustus van 16:00-20:30 uur
- Fabulous Fifties dinner (buffet), Ice cream dessert, dranken, nationale bar show-entertainment met o.a. Elvis show havencruise
- Prijs bedraagt € 69,50 per persoon, all-inclusive.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!