eLearning Zwitserse treinen brengt je verdereLearning Zwitserse treinen brengt je verder
Back Back Nieuws

eLearning Zwitserse treinen brengt je verder

29 maart 2021

Wanneer het negatief reisadvies voor reizen in Europa wordt opgeheven, zullen veel Nederlanders staan te popelen om naar het buitenland af te reizen. Zwitserland is een geliefde bestemming onder Nederlanders, onder andere vanwege de prachtige treinroutes door de Alpen. Met een eLearning over Zwitserse treinen, kun je nu optimaal genieten van je reis!

Kennisplatfom

Het Swiss Travel System Excellence Program is het kennisplatform voor het openbaar vervoer van Zwitserland. Daarmee wordt het kinderspel om je knowhow up-to-date te brengen. De bekende Zwitserse Heidi en Peter leiden je door de verschillende thema’s en vertellen alles wat je over het openbaar vervoer van Zwitserland moet weten. Wie slaagt voor de tests aan het slot, kan zelfs tot ‘Swiss Travel System Excellence Expert’ worden uitgeroepen.

Grand Train Tour of Switzerland

Nadat je geregistreerd bent, start de cursus. Er zijn verschillende onderdelen. Kom meer te weten over de panoramatreinen, de Gornergrat Bahn waarmee je naar de Matterhorn – Zwitserlands bekendste berg – reist, alles over de Grand Train Tour of Switzerland, de hoogtepunten van de Jungfrau Railways – die brengt je bij de bekende Eiger, Mönch en Jungfrau, ga bij James Bond op bezoek en over het onderdeel UNESCO Werelderfgoed Rhätische Bahn.

Doe mee met de test en ontvang het diploma Swiss Travel System Excellence Expert. Verder kun je nog meer attractieve prijzen winnen.

Bitte steigen Sie ein!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!