Eindelijk weer Dutch PR Awards Eindelijk weer Dutch PR Awards
Back Back Nieuws

Eindelijk weer Dutch PR Awards

12 april 2024

Precies 10 jaar nadat in Nederland voor het laatst prijzen in het PR-vak zijn uitgereikt, zijn de Dutch PR Awards weer terug. Initiatiefnemers zijn PR Dashboard en Media Info Groep. De organisatie is in handen van Marketing Report.

De Dutch PR Awards 2024 worden uitgereikt tijdens de M100 Summer Edition 2024 op woensdag 26 juni, rondom de Boeing 747 in de tuin van Corendon Amsterdam Schiphol Airport Hotel. Een meer dan toepasselijke locatie: het plaatsen van het vliegtuig in de achtertuin van dit hotel behoort tot de grootste PR-stunts wereldwijd.

Juryleden

De juryleden van Dutch PR Awards 2024 zijn onder meer Annemarie Ubbels (ABN AMRO),  Ronald van der Aart (Vodafone/Ziggo) en Maud Burgers (Prinses Máxima Centrum). De volledige lijst staat hier.

Deelname criteria

Dutch PR Awards 2024 wordt uitgereikt aan onderscheidende cases die moeten zijn uitgevoerd in de periode januari 2023 – voorjaar 2024 maar moet zijn gestart in 2023. Het hoeft geen Nederlandse case te zijn, maar moet wel in Nederland zijn uitgevoerd. Het inzendformulier is hier te vinden. 

Er zijn ook andere verkiezingen waarvoor men nog kandidaten kan aandragen zoals: PR-bureau van het jaar, PR-persoon van het jaar, PR-stunt van het jaar. Er wordt net als in de marketingwereld een PR-100 opgesteld met de meest invloedrijke mensen in de PR-wereld. Hier kun je mensen voordragen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!