Back Back Nieuws

Eindelijk! Een leuke to-do list

05 maart 2016
Bang dat je misschien een weekend niets te doen hebt? Niet nodig! MissPublicity heeft een aantal niet te missen events op een rijtje gezet waarmee je het komende half jaar zoet bent. Ook leuk om inspiratie op te doen voor je eigen event.  

Symphony31 DJ meets Orchestra 
Tijdens Symphony31 wordt de Rotterdamse muziektempel Ahoy wederom omgebouwd tot club. DJ Ronald Molendijk zal met een volledig orkest talloze bekende dance- en poptracks omtoveren tot een nieuwe beleving. Nationale en internationale gastartiesten Joss Stone, Van Velzen, Jocelyn Brown, O’G3NE, Niels Geusebroek, Esmee Denters, Charly Luske en E-Life, leveren een unieke bijdrage aan het dance spektakel.

Datum: 2 april 2016

Fisherman’s Friends StrongmanRun Obstacle Mud Challenges
Hoge klimtoestellen en diepe modderbaden: één van de grootste obstacleruns in Nederland vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie: Rotterdam. Ook duurt het event dit keer het hele weekend! Er zijn vier verschillende runs: de StrongMile 1,6 K, StrongSisterRun 7K, Strong-12 en de StrongmanRun 21K. De unieke Fisherman’s Friend StrongSisterRun is de enige ‘Girls Only’ run in Europa. De StrongSisters worden onderweg getrakteerd op hilarische en uitdagende obstakels.

Datum: 30 april & 1 mei 2016
Locatie: Het Hoge Bergsche Bos

MUST The White Edition
Na de glamourous editie MUST Red Carpet event kleurt de Laurenskerk wit op vrijdag 3 juni voor MUST The White Edition. One day… we all will be one, wit is de verbindende factor. Met deze dresscode, top entertainment en de beste dj’s zorgt MUST voor een onvergetelijke avond uit.

Website: must.cc
Datum: 3 juni 2016

Herr Zimmerman festival
Het 10-jarig bestaan van Herr Zimmerman wordt op bijzondere wijze gevierd tijdens het Herr Zimmerman festival op het industriële terrein van de oude Gelatine Fabriek. Dit fabrieksterrein biedt een unieke mix van bijzondere buiten en binnen area’s, waardoor er geen enkele tent aan te pas zal komen. Er worden 3 te gekke stages ingericht: de Herr Zimmerman ‘mainstage’, ‘Bestemming Onbekend’ en de gayminded stage ‘House of Boys’.

Datum: 4 juni 2016

Non Foodmarket
Op zondag 12 juni organiseert de Rotterdamse kookwinkel Kookpunt wederom een Non Foodmarket waar bezoekers kunnen genieten van verschillende masterclasses en alle nieuwtjes op het gebied van ‘food’. Dit keer is het thema ‘Summer Time’. Proef oesters in combinatie met een mooi glas wijn of nip van een verfrissende cocktail. Ook staat het festival Rrrollende Keukens op het Noordplein, dus foodliefhebbers kunnen zich flink vermaken!

Website: kookpunt.nl
Datum: 12 juni 2016
Locatie: Kookpunt Rotterdam

CHIO
Eind juni is het Kralingse Bos opnieuw het decor van het jaarlijks terugkerende CHIO Rotterdam, één van de belangrijkste internationale hippische events. Naast paardensport op topniveau is dit event ook dé plek om te netwerken, te shoppen en te genieten van uitstekende hospitality.

Website: chio.nl
Datum: 23 t/m 26 juni 2016
Locatie: Kralingse Bos Rotterdam

ShoppingNight Den Haag
Fashionistas opgelet! Dit jaar kun je wederom winkelen tot middernacht in de Haagse binnenstad. Tijdens de ShoppingNight Den Haag zijn er speciale modeshows, leuke acties en fikse kortingen. Daarnaast kunnen modemeisjes ook op het gebied van cultuur, uitgaan en eten & drinken hun hart ophalen tijdens dit unieke lifestyle event.

Datum: 24 juni 2016
Locatie: Den Haag binnenstad

Dag van de Romantische Muziek
Dit jaar vindt de 30e editie van de Dag van de Romantische Muziek plaats, waarbij Het Park bij de Euromast opnieuw wordt omgetoverd tot het decor voor de meest romantische dag van het jaar. Neem je vrienden, familie of je geliefde mee en geniet samen van romantische en klassieke muziek bij diverse podia. Heerlijk eten en drinken wordt verzorgd door verschillende Rotterdamse horeca.

Datum: 21 augustus 2016
Locatie: Het Park bij de Euromast

Op de foto: Herzimmerman Festival

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!