Back Back Nieuws

Eigenwijze invulling voor 4-daags Golf- en Travel arrangement

26 juni 2009
EigenWijze Evenementen heeft invulling mogen geven  aan het jaarlijkse Golf – en Travel arrangement van de Alphense businessclub, voor 35 ondernemers met partner. Een smakelijk, deels sportief  programma samengesteld dat was overgoten met een puur Toscaans sausje.

 

De eerste dag stond in het teken van een bezoek aan Florence. Na een uitgebreide lunch door naar het 13e eeuwse aristocratisch hotel net buiten Lucca, waar de groep gedurende 4 dagen verbleef. De vrijdag werd er door de liefhebbers gespeeld op de prachtige heuvelachtige golfbaan Montecatini, het stadje met de beroemde thermen. Voor de niet-golfers was er een programma dat  geheel in het teken stond van de Italiaanse cucina. Een bezoek aan de locale markt voor het kopen van de ingrediënten, kookworkshop, uitgebreide lunch, wijndegustatie en ’s avond met de gehele groep heerlijk 8 gangen menu met optreden van tenor en sopraan.

 

Achttien Fiat 500’s waren zaterdag  beschikbaar om iedereen te brengen naar favoriete Toscane bestemming naar keuze. Van Pisa naar Florence en van Abatone in de Appenijnen naar Lucca overal dook er een Hollandse invasie op.

 

De avond werd afgesloten bij de meest trendy strandtent van Viareggio met optreden van Braziliaanse band en DJ. De zondag ter afsluiting een fietstocht over de stadsmuren van Lucca en na de laatste locale Italiaanse lunch te hebben genuttigd vertrok het gezelschap terug naar Schiphol.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!