Back Back Nieuws

Eigenwijze incentive naar Istanbul

16 juli 2013
Eigenwijze Evenementen heeft voor het 6e achtereenvolgende jaar invulling gegeven aan de incentive reis voor business club Arc de Triomphe uit Alphen aan den Rijn. Na edities in Florence, Rome, Madrid & Lissabon, ging de reis dit jaar naar de bruisende en mysterieuze metropool Istanbul. Deze mysterieuze bestemming aan de Bosporus, gesitueerd als enige stad ter wereld op 2 continenten biedt het decor voor een onvergetelijke 4 daagse incentive. 

Afwisselend programma
Het programma was samengesteld met veel afwisseling op de meest bijzondere locaties. Een ‘Skyfall Game’ als kennismaking met de stad, dineren van traditioneel Turks bij restaurant Hamdi tot super trendy bij één van de hot spots in de stad. Een bezoek aan de oude wijk Constantinopel met de prachtige architectuur van de Sultahnament Moskee (Blauwe Moskee), Haga Sophia, Topkapi Palace mocht uiteraard niet ontbreken. Een dag genieten van het goede Turkse leven was met de ferry naar de Princess Islands. Een bezoek aan de Hammam op de laatste dag en genieten van de hektiek van de stad maakt het programma compleet.

Door de recente onlusten in Istanbul kon het geplande bezoek  ’s avonds aan het hippe Reina geen doorgang vinden, maar dat maakte de reis er niet minder onvergetelijk om.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!