Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen verzorgt jubileumreis

09 oktober 2009
Eigenwijze Evenementen heeft de jubileumreis voor Evers Staalconstructies te Hillegom verzorgd. Het 75 jarig jubileum van Evers Staalconstructies mocht voor het personeel niet onopgemerkt voorbijgaan. Na een succesvolle kick-off voor relaties bij Kasteel Keukenhof april 2009 was het nu de beurt aan personeel en partners.

Eigenwijze Evenementen heeft opnieuw invulling gegeven aan een memorabel evenement te Barcelona. De groep van bijna 80 personen kreeg gedurende drie dagen een eigenwijs programma voorgeschoteld. Veel authentiek Catalaanse elementen zijn aan het programma toegevoegd door middel van: entertainment, flamengo, culinair, locaties, etc.

Eigenwijze Evenementen heeft het programma samengesteld met locale Barcelona specialist met wie toekomstig meer Barcelona en Rome city-events ingevuld zullen gaan worden.

Onder zomerse omstandigheden is men gestart op vrijdag met een interactieve Citygame. Aansluitend prijsuitreiking en buiten dineren op Barceloneta playa. De zaterdag was ter vrije besteding. Hiervoor waren Hop on/off tickets beschikbaar om op eigen gelegenheid de bezienswaardigheden van Barcelona aan te doen. De zaterdagavond als finale was er een Spaans diner met flamengo show op prachtige boerderij aan de rand van de stad.

Zondag ontspannen fietsen en afsluitende lunch op unieke locatie (560 meter hoog) met uitzicht over de stad en de zee. Groep kijkt terug op een onvergetelijke reis waar nog lang over nagesproken zal worden. Eigenwijze missie is naaar eigen zeggen volbracht om mensen te raken.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!