Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen straalt in Andalucia

30 mei 2014
Het was de 7e editie welke Eigenwijze Evenementen heeft ingevuld voor het jaarlijks Travel event van Arc de Triomphe de businessclub uit Alphen aan den Rijn. Na eerdere incentive programma’s naar o.a. Florence, Madrid, Lissabon, Istanbul was het dit jaar Sevilla / Andalucia. Een bestemming voor 4 dagen ontspanning en genieten van het goede Spaanse leven.

Programma
Een groep van 50 ondernemers heeft genoten van een programma in Andalucia. Cultuur snuiven bij het Real Alcazar en de Kathedraal van Sevilla. De tweede dag ging de groep naar Cadiz waar 6 zeilschepen het decor vormen voor een zeilregatta op de Middellandse zee. De derde dag stond de stad Ronda op het programma, waar de groep werd ontvangen voor tekst en uitleg over het Instituut Real Maestranza, de oudste stierenarena van Spanje. ’s Avonds was het diner op een prachtige wijnbodega, welke werd voorafgegaan door een wijnproeverij. Sevilla ontdekken op de fiets onder leiding van stadsgidsen stond op het programma voor de laatste dag.

Energie
Eigenwijze Evenementen kan terug zien op een geslaagd programma. ‘De lovende reacties van de deelnemers geven veel energie voor drukke maanden die ons wachten. Verwachtingen overtreffen en mensen raken dat is toch waar het allemaal om draait’, aldus Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!