Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen organiseert jaarlijkse trip naar Madrid

31 mei 2012
Het Pinksterweekend is traditioneel de tijd voor Eigenwijze Evenementen om voor één van haar vaste opdrachtgevers invulling te geven aan het Golf & Travel arrangement. Na Brussel, Rome, Lissabon en Florence werd dit keer met 35 personen afgereisd naar het statige Madrid.

 

Genieten van het Spaanse leven

De gasten verbleven in het statige en gastvrije Gran Melia Hotel en genoten vier dagen lang van het goede Spaanse leven. Er is geluncht en gedineerd op de meest bijzondere locaties. Van de Centrale Versmarkt Mercado San Anton tot een stoere barbecue bij de Koninklijke manege, circa 50 km buiten Madrid.

 

Afwisselend programma

Het programma bood volop afwisseling voor de gasten en werd opgebouwd naar een spreekwoordelijk hoogtepunt op de zondagochtend. Na een bezoek aan het Klooster San Lorenzo de El Escorial op vrijdag, met veel vaderlandse geschiedenis over Filips de II en Karel de V, woonden de groep ’s avonds een dressuurshow bij en genoten zij van een barbecue bij de Koninklijke Manege. Zaterdag werd een tour op de fiets georganiseerd naar Stadion Santiago Bernabeu. ’s Avonds was het tijd voor een puur Spaanse flamencoshow bij Corral de la Moreira.

 

Luchtballonvaart als hoogtepunt

Op zondagochtend moesten de gasten vroeg uit de veren voor een luchtballonvaart boven Arranjuez. Ter afsluiting werd een bezoek gebracht aan de voormalige hoofdstad van Spanje; Toledo. De gasten hebben wederom genoten van het programma en volgens Eigenwijze Evenementen wordt al druk gespeculeerd over de nieuwe bestemming van volgend jaar.

 

Foto: Jan Verheul

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!