Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen organiseert incentive Eigenwijz Roma

17 juni 2011
Voor het eerste lustrum van het Golf & Travel arrangement van de Alphense businessclub heeft Eigenwijze Evenementen opnieuw de creatie en organisatie van het 4 daagse programma mogen invullen. Op zoek naar een bijzondere bestemming bracht de reis hen naar Roma.

 

Aaneenschakeling van verrassingen

Van donderdag 9 juni tot en met vertrek op zondag 12 juni zijn de deelnemers 4 dagen verrast met unieke en memorabele belevenissen. Het programma is gestart bij ’t Collosseum met prosecco en vanaf dat moment zijn ze meegenomen aan een aaneenschakelingen van hoogtepunten en verrassingen.

 

Vier dagen gezelligheid

Het culinaire walking dinner rond Piazza Navona was een enorme uitdaging en verre van gebruikelijk in Rome. Door de wisselende samenstelling van de groepen en de bezienswaardigheden van de stad te ontdekken (Trevi fontein, Pantheon en Spaanse trappen) ontstond een harmonieuze sfeer welke aan de basis stond van 4 dagen gezelligheid. Vrijdag was er het Golf programma op de prachtige banen van Castel Gandolfo (buitenverblijf van de Paus).

 

Verwend door bijzondere restaurants

De Travellers genoten van een fietstocht door ’t centrum van Rome om vervolgens naar ’t Zuiden af te reizen. Hier stond een Zeilregatta gepland aan het meer van Lago Albano. Zaterdag een bezoek aan ’t Vaticaan onder leiding van Nl’se gidsen. Via de musea en Sixtijnse kapel een bezoek aan Sint Pieter. De groep is culinair verwend bij de meest bijzondere restaurants in de stad van Travestere tot Quirinaal.

 

Reacties via Twitter

Het programma werd afgesloten met Yoga in Villa Borghese; een geweldige ervaring waarover nog lang zal worden nagesproken. Eigenwijze Evenementen heeft vele positieve reacties morgen ontvangen op Twitter: ‘Heb heimwee! Wat was het weer geweldig! @EigenwijzeEvent’ en ‘@EigenwijzeEvent heerlijke dagen beleefd in het prachtige Rome! Bedankt!’

  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!