Eigenwijze Evenementen op de MaasvlakteEigenwijze Evenementen op de Maasvlakte
Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen op de Maasvlakte

04 november 2019

Een eerste grootschalige investering van de Turkse multinational Arkem in de Rotterdamse haven, kon niet onopgemerkt voorbijgaan. Samen met logistieke partner Neele-Vat uit Rotterdam is op de Maasvlakte het RBF (Rotterdam Blending- en Filling) Station feestelijk geopend. Het RBF station is uniek in Europa en voldoet aan de strengste wet-en regelgeving. Eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen werd verzocht hier invulling aan te geven.

Betrokken bij ieder detail

‘Als bureau zijn wij gedurende enkele maanden heel intensief bij ieder detail betrokken geweest om dit bijzondere event te realiseren’, vertelt een trotse Miranda Kruithof, partner bij Eigenwijze Evenementen. De feestelijke opening – in aanwezigheid van 350 internationale asten - stond gepland in de ochtend op de Maasvlakte. Naast de CEO’s van beide bedrijven Levend Kokuludag en Cuno Vat, was Vice Voorzitter Emile Hoogsteden, namens Port of Rotterdam, één van de sprekers.

Erasmusbrug

Het gezelschap voer aansluitend tijdens een netwerklunch met de James Cook van Koninklijke Spido naar het Centrum van Rotterdam aan de voet van de Erasmusbrug. In de stijlvolle Cruise Terminal ging het jubileum van Arkem Chemicals ’s avonds nog even door met een rijk aanbod aan entertainment en een prachtig viergangendiner, verzorgd door Maitre Frederic.

Trijntje Oosterhuis

De opening door Annelieke Bouwers met een klassieke aria en de warme woorden van Burgemeester Aboutaleb waren elementen die een onvergetelijke indruk hebben gemaakt op de gasten. Een fantastisch optreden van Trijntje Oosterhuis en een optreden van Black Gospel koor G-Roots besloten de avond.

Internationale gasten

De groep internationale gasten die speciaal voor deze gelegenheid naar Rotterdam waren gekomen, verbleven in het Rotterdamse Hilton hotel en Holiday Inn. Koninklijke Beuk zorgde deze dag voor het vervoer van de internationale gasten. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!