Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen neemt ondernemers mee naar het eiland van The Godfather

04 juni 2015
Het eiland Sicilië vormde het decor voor het jaarlijkse travel event van een business club uit het Groene Hart. De 4-daagse reis was gericht op de oosthoek van het eiland met de belangrijkste steden Catania en Taormina. Een gezelschap van zo’n 30 ondernemers met partner reisde met Eigenwijze Evenementen mee naar het mondaine Taormina.

Rode draad
De rode draad van deze incentive was culinair genieten, cultuur opdoen en uiteraard verrassen met een mooi programma. De keuze van het authentieke Castello di San Marco als ‘buitenverblijf’ nabij Taormina was volgens de gasten een schot in de roos. De 4x4 Legendary Sicily Tour op de nog immer actieve vulkaan de Etna was een absoluut hoogtepunt van de reis. Aansluitend gingen de gasten wijnproeven aan de voet van de Etna.

The Godfather
Zaterdag 30 mei stond in het teken van The Godfather Tour. De ondernemers reden met Vintage Fiat500’s langs de route van regisseur Coppola van de wereldberoemde film. 
Kortom, de gasten werden 4 dagen lang verrast op diverse locaties en met een creatief programma. Ze speculeren nu al weer over de bestemming van 2016.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!