Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen geeft invulling aan 100 jarig jubileum La Gro Advocaten

26 september 2013
Voor een groot advocatenkantoren van ’t Groene Hart was het jubileum een heugelijk moment om bij stil te staan en gepast trots op te zijn. Aan Eigenwijze Evenementen de eer om hier invulling aan te geven.

Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden en het eerste kantoor in Bodegraven was de keuze voor de historische locatie Fort Wierickerschans in Bodegraven een logische keuze. Volgens Eigenwijze Evenementen hebben ruim 450 relaties en oud medewerkers genoten van dit jubileum. Samen met haar partners Van der Loo catering en De Klaproos heeft Eigenwijze Evenementen gezorgd voor een aaneenschakeling van gebeurtenissen: Ontvangst door saxofonist Marco Hijl. Venetiaanse dames van Adorabel bij de entree. Schildersezels met grote doeken voor een persoonlijke noot als registratie.

Het Optreden van zangeres Annet Dellegno voorafgaande aan de overhandiging van de cheque aan het Rode Kruis ter waarde van € 12.500, - was één van de hoogtepunten van de avond. La Gro Advocaten ziet terug op een zeer geslaagd cliëntevent waarover nog lang zal worden nagesproken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!