EHM Group voegt twee nieuwe directieleden toeEHM Group voegt twee nieuwe directieleden toe
Back Back Nieuws

EHM Group voegt twee nieuwe directieleden toe

15 september 2021

Met de aanstelling van twee nieuwe directieleden verzekert EHM Group zich van ervaren professionals waarmee het Nederlandse hospitality concern haar groeiambities de komende jaren nog beter kan vormgeven.

Inspelen op wisselende behoeften

Martijn Hermus is als General Counsel toegetreden tot de groepsdirectie van EHM Group. Hermus is 20 jaar advocaat geweest en was tot en met augustus werkzaam als partner bij Greenberg Traurig Amsterdam, gespecialiseerd in fusies en overnames, private equity, ondernemingsrecht en vastgoed. Volgens Bas Tolmeijer, één van de oprichters van EHM Group, een logische stap: 'Onze onderneming groeit tegen de stroom in, waarbij het speelveld steeds complexer wordt. Met de nieuw gecreëerde positie zullen we beter in staat zijn om de processen te stroomlijnen en sneller in te spelen op wisselende behoeften. Aangezien we al ruim 15 jaar nauw samenwerken met Martijn in zijn hoedanigheid als jurist, kennen beide partijen elkaar door en door. We zijn dan ook verheugd dat we een specialist van zijn statuur als directielid mogen verwelkomen.'

Organisatorische infrastructuur formaliseren

Larissa Esser, sinds de lancering van Hera HRI jongstleden januari verbonden aan dit nieuwste onderdeel van EHM Group als Senior Advisor, zal de investerings-, project development- en assetmanagementtak gaan leiden als Managing Partner van Hera HRI. 'De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de realisatie van samenwerkingsverbanden met financiële instellingen, equity verschaffers en investeerders. Mede door de pandemie is het hospitality landschap radicaal veranderd. We hebben ervaren dat er sterk behoefte is aan onze expertise op gebied van herpositionering, project development, assetmanagement, turnarounds en hotelontwikkeling. Nu het initiatief steeds meer vorm krijgt en we druk bezig zijn met onze eerste transacties, willen we de organisatorische infrastructuur formaliseren. Met veel trots zal ik Hera HRI leiden. We hopen spoedig de eerste acquisitie te kunnen aankondigen', aldus Larissa.

 

Op de foto: Larissa Esser en Martijn Hermus

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!