Back Back Nieuws

Eerste Locatietour 2016 maakt kennis met Domstad

28 januari 2016
Toerisme Utrecht organiseert in samenwerking met WietWeetWaarheen en Linda Op Locatie een inspirerende locatietour door Utrecht op maandag 14 maart. Utrecht is een populaire bestemming voor evenementen en congressen en biedt uitstekende mogelijkheden hiervoor.

Utrecht
In 2016 zal de eerste Locatietour in Utrecht plaatsvinden. Het Utrecht Convention Bureau (UCB) organiseert de tour in samenwerking met WietWeetWaarheen en Linda op Locatie. ‘Wij willen planners op een inspirerende manier kennis laten maken met Utrecht als evenementendestinatie’, aldus Wieteke Lemmen en Linda Kerkhoven, initiatiefnemers van de Locatietour, ’Het UCB, met haar jarenlange ervaring op het gebied van congressen en events, is een logische samenwerkingspartner’. Monique Andre de la Porte, zal namens het UCB de rondleiding door Utrecht  begeleiden: ‘We hebben nu al veel positieve reacties mogen ontvangen op de tour, een dag is natuurlijk te kort om al het moois wat Utrecht te bieden heeft te laten zien, wij zouden er graag een jaarlijkse traditie van maken’.

Congres bestemming
Utrecht is dé stad voor (internationale) ontmoetingen. De centrale ligging en unieke historische setting maken de Domstad tot een natuurlijke plaats van samenkomst. Utrecht biedt een creatieve, inspirerende omgeving voor  toonaangevende innovaties die zorgen voor een groen, gezond, slim en gelukkig leven. Het levendige hart van de vierde stad van Nederland biedt een mengeling van tijdloze historie en eigentijds inzicht. De grachten, werfkelders, oude kerken en natuurlijk de Dom bepalen het decor van de stad. Daarbinnen biedt Utrecht alles dat nodig is voor een geslaagd evenement, van vele uitstekende zakelijke locaties en faciliteiten tot talloze aantrekkelijke mogelijkheden voor sociale programma’s.

Utrecht Convention Bureau
De activiteiten van het UCB (onderdeel van Toerisme Utrecht) zijn gericht op de promotie van de stad en de regio als  (inter)nationale congres- en evenementen bestemming. Het UCB zet zich met onafhankelijk en kosteloos advies in om organisatoren van zakelijke bijeenkomsten te ondersteunen. Of dit nu advies inzake locatiekeuze, de samenstelling van een sociaal programma of de marketing/promotie van het evenement betreft.

De Locatietour is een volledig verzorgde dag en vanzelfsprekend gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners. Schrijf je hier in voor de Locatietour.

Foto: Ramon Mosterd

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!