Back Back Nieuws

Eerste Europese Johnnie Walker House geopend op Schiphol

02 juni 2016
Het eerste Europese Johnnie Walker House op Schiphol werd vrijdag 27 mei werd het geopend in Lounge 2. Naast de Johnnie Walker House vestigingen op de vliegvelden van Shanghai, Beijing, Seoul, Chengdu, Taipei, Mumbai, Singapore en Johannesburg voegt ook Amsterdam Airport Schiphol deze brand store toe. Brand New Live ontwikkelde het concept voor de internationale opening en verzorgde de volledige productie, waarbij een 3D foto-activatie centraal stond en Johnnie Walker ‘Striding Men’ alle genodigden en bezoekers begeleidden.

Het Johnnie Walker House is sinds de opening toegankelijk voor iedereen die Lounge 2 passeert op Schiphol. ‘We zijn verheugd om officieel de deuren van onze nieuwste Johnnie Walker House te mogen openen en deze fantastische ervaring te bieden aan reizigers’, aldus Doug Bagley, Managing Director, Diageo Global Travel and Middle East.

De winkelomgeving bestaat uit 2 verdiepingen met een oppervlakte van 162 vierkante meter. In de privébar kunnen Johnnie Walker House members beroemde blends proeven en is er gelegenheid om producten te kopen die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals de door Merijn Hos ontworpen, ‘Johnnie Walker House™ Blue Label Casks edition - Schiphol Limited Edition’ die alleen bij het Johnnie Walker House op Schiphol verkrijgbaar is en daar nu al de best verkopende whisky is.

Fotocredits: ©Marco Hofste

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!