Back Back Nieuws

Eerste Brightlands Convention Award maakt genomineerden bekend

18 maart 2015
Burgemeester Onno Hoes reikt zaterdag 21 maart, tijdens de jaarlijkse TEFAF bijeenkomst van de congresambassadeursclub Amici ad Mosam, de allereerste Brightlands Convention Award uit aan degene die het afgelopen jaar het meest heeft betekend voor Maastricht als congresbestemming. De genomineerden voor deze award worden via dit bericht bekendgemaakt.

Netwerk en platform
Amici ad Mosam is door MECC Maastricht en Maastricht Convention Bureau opgericht in 2011 met als doel een netwerk en platform te creëren tussen regionale academici, MECC Maastricht en Maastricht Convention Bureau. Laatstgenoemden houden zich al jaren bezig met het leggen van contacten met academici uit Maastricht en regio, om te proberen, samen met hen, congressen en wetenschappelijke bijeenkomsten naar Maastricht te halen en te initiëren.

Genomineerden 
Onderstaand de genomineerden voor de allereerste Brightlands Convention Award. De lijst is weergegeven in alfabetische volgorde en geeft naast de naam van de genomineerde ook diens specialisme aan, alsmede de reden voor de nominatie:
1. Dr. Chris Arts - Orthopedie - European Conference on Biomaterials 2018
2. Prof. dr. Maarten van Kleef - Anesthesie|Pijnbestrijding - WIP; World Institute of Pain 2014
3. Gilbert Soeters - Archeologie - Annual Meeting of the European Association of Archaeology 2017
4. Prof. dr. Yasin Temel - Neurochirurgie|MHENS - ESSFN; European Society for Stereotactic Neurofunction Surgery 2014

Het bestuur van het Maastricht Convention Bureau selecteert uit deze genomineerden de winnaar. Deze wordt op zaterdag 21 maart door burgemeester Onno Hoes bekendgemaakt. De award wordt gesponsord door Brightlands, dat hiermee onderstreept hoe belangrijk congressen ook voor de Maastricht Health Campus en de Chemelot Campus zijn.

Fotocredits: © VVV Maastricht/Paul Mellaart

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!