Back Back Nieuws

Eerste artiest bekend op grootste branchefeest na EvenementContact

15 februari 2013
EvenementContact viert op 14 maart 2013 alweer zijn vijfde editie. Met 250 standhouders, 3000 eventprofessionals, een inspirerend seminar en heel veel beleving en innovatie uit de branche. EvenementContact is dé netwerkdag voor de evenementenbranche, waar op de meest effectieve wijze zaken wordt gedaan volgens het unieke beursconcept, waarmee BrancheContact in 2012 de Gouden Giraffe Beste beursConcept van Nederland heeft gewonnen.

Van borrel naar feest
Arjen Lemstra: na een succesvolle netwerkborrel op de editie van 2012, willen we bij de jubileumeditie meer. Logisch gevolg: we gaan van een borrel naar een feest. En dan een ongedwongen feest zonder boodschap, zonder sprekers, maar wel met patat, bitterballen, bier en leuke artiesten.

Ben Saunders
Het branchefeest wordt georganiseerd i.s.m. het Boekingsburo en Eventbranche. Doel is dat tussen de 750 en 1000 branchegenoten na de beursdag blijven meefeesten.

Er zal een mooie line up komen, waarvan de eerste artiest bekend is: Ben Saunders!
You thought you knew him by now… Ben Saunders denkt van niet. De tattoo-artist uit Hoorn kwam, zag en overwon in ‘The Voice Of Holland’. Al vanaf de eerste noten tijdens zijn blinde auditie overtuigde hij niet alleen alle juryleden van het programma, maar sloot het hele land hem in het hart. Tijdens workshops, battles en liveshows imponeerde de zanger met zijn stem. Maar, zo belooft hij: ‘You Ain’t Heard Nothing Yet’.

Op zijn debuutalbum ‘You Thought You Knew Me By Now’ laat Ben zijn echte sound horen. Ben Saunders heeft een knal start gemaakt, waar iedere artiest van kan dromen. Zo was hij al special guest bij uitverkochte concerten van Marco Borsato en Kane. Onlangs was hij de grote winnaar bij de TMF Awards. De zanger won awards in de categorieën ’Beste Man’ en ’Beste Live Act’. Daarnaast mocht hij de ’TMF Borsato Award’ in ontvangst nemen.

Foto: Ben Saunders

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!