Back Back Nieuws

Een tipje van de sluier: BOE-FORUM 2015 heeft een eerste klas programma

14 november 2014
De BOE als centrale handelsbeurs voor zakelijke communicatie, live marketing en evenementendiensten biedt in 2015 samen met vooraanstaande exposanten een absoluut eersteklas programma. Naast de bijna volgeboekte expositiehallen 4, 7, 8 en de buitenruimte, tonen de BOE-podia op beide dagen discussies van alle relevante onderwerpen alsook recepten en trends en LIVE ACTS performances & entertainment.

BOE FORUM
Vooral het BOE FORUM biedt in 2015 veel hoogtepunten. Dus de eerste dag van de beurs wordt professioneel ondersteund door Speakers Excellence in het teken van ‘Spreaker scouting’. Duitslands geheugentrainer Nr.1 (ZDF), Master of Business Administration Oliver Geisselhart spreekt over: ‘overleven in de digitale wereld van morgen - van geheugen eigenaar tot geheugen gebruiker in de toekomst’. Rolf Schmiel, werkzaam als onafhankelijk psycholoog, spreker en auteur, die bedrijven als Audi, Coca-Cola en Lufthansa tot zijn klantenkring mag rekenen en in de jaren negentig samen op het podium stond met David Copperfield en Thomas Gottschalk, inspireert met zijn onderwerp: ‘W.O.W principe - uitbreiden of huilen!’. Met Michael Rossié ‘Leren wordt een avontuur!’. Zijn relaxte en onderhoudende speeches bevatten de ideale mix van training en entertainment. De BOE-FORUM 2015 gaat over: ‘Presentaties is als flirten met veel mensen tegelijk’. De finale op de eerste dag van de beurs van de BOE in 2015 komt van Klaus J. Fink, bekend als topspreker op het gebied van sales, het aantrekken van nieuwe klanten, referral marketing en sales development. Zijn onderwerp op de BOE in 2015: ‘Hoe doe ik aan referral marketing?!’

De tweede dag wordt professioneel ondersteund door de branche vereniging FAMAB e.V. en biedt brancherelevante content met veel primaire voordelen. Op de BOE-FORUM agenda zijn, naast best practice onderwerpen als ‘Wat maakt een evenement een winnaar van een gouden medaille?’ of ‘recepten voor een geslaagde beurs verschijning’ verdere interessante speeches zoals ‘Gouden regels voor een goede pitch - Hoe klanten en bedrijven elkaar efficient vinden’ of ‘Copyright - de lucht wordt dunner!’ of het conflict van de vraag:’ Waar gaat het communicatiebudget aan op?’.

Verdere hoogtepunten van het ondersteunende programma op de BOE in 2015 zijn Trend Talk ‘Meet the Beef’ voor de derde keer georganiseerd door de BEEFTEA group, de ‘Career Day: live communicatie’ of de ‘Trend Analysis 2015’ door degefest, vereniging van congres- en seminarondernemingen en Veranstaltungsplaner.de.

Bea Nöhre, BEST OF EVENEMENTEN GmbH: ‘Top onderwerpen alsook vooraanstaande sprekers van de evenementenbranche op één plek zijn absoluut de unieke kenmerken van de BOE en daarom wordt het wederom de impulsgenerator voor onze branche in 2015!’

BEST OF EVENEMENTEN INTERNATIONAL vindt plaats van 21 aan 22 januari 2015, in het Westfalenhallen Dortmund congresscentrum in de hallen 4, 7, 8 en de buitenruimte.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!