Een nieuw thuis voor Obsession Een nieuw thuis voor Obsession
Back Back In de spotlights

Een nieuw thuis voor Obsession

27 oktober 2023

Evenementenbureau Obsession heeft begin dit jaar een belangrijke stap gezet: de verhuizing naar een nieuw kantoor in Alphen aan den Rijn. Na vele jaren in Voorschoten te hebben vertoefd, zitten zij nu midden tussen de groene weiden, pal naast de N11. Deze locatie plaatst hun tussen de grote steden van Nederland. Met aanzienlijk meer ruimte, verbeterde creatieve middelen en een scala aan plekken voor sociale interactie, staan ze klaar om de toekomst van evenementenorganisatie te vormen. 

Het team van Obsession heeft een snelle groei doorgemaakt in de afgelopen jaren, waardoor het oude kantoor in Voorschoten te klein werd voor hun grootse plannen. In het nieuwe pand in Alphen hebben ze veel meer ruimte en dus ook meer mogelijkheden voor groei. 

Naast dat het kantoor ingericht is om het een lange tijd uit te kunnen houden, is het ingedeeld om te werken volgens het hybride werkmodel. Los van de ruime kantoortuin waar alle afdelingen samenkomen, zijn er aparte meeting ruimtes gecreëerd waar collega’s kunnen (video)bellen en in rust kunnen werken wanneer de deadline nadert. Tevens kent het kantoor verschillende vergaderplekken met als kroonjuweel het Livelab, een hub voor creativiteit en inspiratie. Alle faciliteiten zijn aanwezig om spetterende presentaties te geven en eventconcepten te creëren. Daarnaast geeft het kantoor de mogelijkheid om grote groepen welkom te heten. Denk aan studenten voor een gastcollege, het hosten van inspiratiesessies en werkvormensessies en brainstorms met opdrachtgevers. 

Work hard, play hard 

Naast het harde werken, is er ook volop ruimte voor ontspanning en het versterken van de teamgeest. De pingpong- en voetbaltafel zijn vaste waarden geworden, waardoor medewerkers de kans krijgen om even te ontspannen en hun geest te verfrissen. Daarnaast is er een bar, restaurant en zelfs een eigen gym. De wekelijkse bootcamp traditie is inmiddels alweer in volle gang en draagt bij aan een gezonde en energieke werkomgeving. De combinatie van werk en plezier vormt de kern van de bedrijfscultuur bij Obsession, en deze faciliteiten dragen bij aan een evenwichtige en inspirerende werkomgeving.

Aandacht voor duurzaamheid 

Naast meer ruimte en een creatieve make-over heeft Obsession extra gelet op duurzaamheid. Het nieuwe kantoor is uitgerust met voldoende laadstation voor het groeiende elektrische wagenpark van het bedrijf. Bovendien wordt er nauwlettend gekeken naar afvalscheiding, waardoor het bedrijf actief bijdraagt aan milieubescherming. De bereikbaarheid en toegankelijkheid van het kantoor zijn verbeterd om duurzaam woon-werkverkeer te stimuleren, en om de impact op het milieu te minimaliseren. Een eigen chef-kok zorgt wekelijks voor een heerlijke vegetarische lunch, wat niet alleen de smaakpapillen verwent maar ook bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. 

Alles onder één dak 

Deze verandering betekent echter veel meer dan enkel een nieuw adres voor Obsession. Het onderkomen biedt ook een nieuw thuis aan Congress by design en Squares, waardoor nu alles onder één dak zit. GMI Collective, waar ook Obsession onderdeel van is,kan door deze stap nog efficiënter inspelen op belangrijke trends als duurzaamheid en digitalisering. Bovendien levert deze schaalvergroting op dat alle entiteiten van de voordelen van het kantoor kunnen genieten.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!