Een knallende start of uiteinde van het jaar. Hybride, online of live?Een knallende start of uiteinde van het jaar. Hybride, online of live?
Back Back Visie

Een knallende start of uiteinde van het jaar. Hybride, online of live?

27 oktober 2021

Het einde van wederom een bewogen jaar is in het zicht. Voor veel bedrijven is dat hét moment om na te denken over hoe ze met alle collega’s en/of relaties het jaar feestelijk en op een originele manier willen afsluiten of inluiden. Belangrijke vraag daarbij is: kom je allemaal live samen of kies je toch nog voor online? Of misschien voor een combinatie van beide? Bij Event Impuls – een van dé toonaangevende bureaus op het gebied van hybride en online Eindejaarsevents – merken ze dat er ondanks de eerdere versoepelingen een stijgende vraag is naar hybride en online.

  • Een knallende start of uiteinde van het jaar. Hybride, online of live?

Veel (grotere) bedrijven zijn nog gereserveerd om volledig live bij elkaar te komen, aldus Jochem Otto van Event Impuls. Maar deze bedrijven hebben wel als gemene deler dat ze hun personeel of relaties willen bedanken voor het afgelopen jaar en willen graag alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Zorgen dat de gezamenlijke doelen helder zijn en medewerkers enthousiast krijgen en betrekken bij de organisatie. Een live event maar ook zeker een hybride variant is daarvoor een zeer geschikt middel. Sterker nog: door de online toevoeging kun je je bereik vergroten! Bedrijven hebben dit in de gaten. Sommige bedrijven bieden hun medewerkers of relaties zelfs een keuze.

Een hybride of online bijeenkomst, ook dit jaar met Kerst is een optie die je dus open moet houden vervolgt Jochem. Zolang je interactieve onderdelen toevoegt waarbij de deelnemers onderdeel worden van het gehele event. Er zijn meerdere beproefde toevoegingen die je hiervoor kunt inzetten om zo de verbinding in de organisatie te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je dit bijzondere jaar samen met je collega’s en/of relaties knallend afsluiten en vooruitkijken naar volgend jaar? Neem gerust contact op via de telefoon of mail ons.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!