Een culinair feestje op hoog niveauEen culinair feestje op hoog niveau
Back Back Nieuws

Een culinair feestje op hoog niveau

31 mei 2019

Pop-up restaurant Groovy Tables landt in de zomer weer op het tofste dakterras van Noord: HoogtIJ. Ideaal voor liefhebbers van een culinair feestje op hoog niveau.

Creatief cateraar De Artiesten organiseert zeventien avonden lang een smakelijk partijtje op het dak van HoogtIJ in het hippe Amsterdam Noord. Daarbij werkt het bedrijf samen met restaurant DaalderTOBACCO Theater en drankspecialist Gin Mare.

Elke avond bij zonsondergang genieten van zwoele beats, sfeervolle acts, frisse drankjes en een hoogstaand diner. Je kunt er terecht in juni (6,7,8 en 22) en augustus (1, 2, 3, 15, 16, 17, 29 en 30). In de maand juli (4, 6, 18, 19 en 20) bereidt de chef van Daalder, Dennis Huawaë, een speciaal mediterraan geïnspireerd zes gangendiner en zorgt Gin Mare voor bijpassende cocktails, inclusief cocktailarrangement. Je kunt één tafel boeken (wel zelf je tafel oppakken en neerzetten waar jij denkt dat je het mooiste uitzicht hebt), maar ook de complete locatie voor 120 personen. 

Het sieraad

Organisator De Artiesten regelt vaker dinerevents op speciale locaties, waaronder Private Mansion 'Mayor Manor Amsterdam', diverse stranden en iconisch kerken als de Portugese synagoge aan het Mr. Visserplein. Sinds 1 april werkt De Artiesten samen met het bekende restaurant Daalder in evenementen locatie Het Sieraad in Amsterdam West.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!