Back Back Nieuws

Een buitengevoel binnen: The Patio in Claus Event Center

25 augustus 2014
Claus Event Center heeft een nieuwe multifunctionele zaal The Patio. De ruime multifunctionele zaal, met eigen terras, bevindt zich op de oude binnenplaats van de Mentzhoeve en zal half september klaar zijn.

De Mentzhoeve is een monument en de eerste boerderij van de Haarlemmermeer. De originele buitenmuren van de boerderij uit 1858 blijven behouden. Mede door bijzondere licht- en projectietechnieken, een groot led LG televisiescherm en een eigen terras, is The Patio multi inzetbaar voor vergaderingen, presentaties, diners en zakelijke evenementen.

Metamorfose
The Patio is onderdeel van een groot investeringsprogramma van Claus. Naast de nieuwe Patiozaal, is ook een begin gemaakt aan vernieuwingen in de bowling zoals een nieuwe masking (achterwand). In de komende twee jaar worden meer ruimtes vernieuwd. Deze metamorfose van Claus betreft een aantal nieuwe concepten zowel op leisure- als evenementengebied.  Door de nieuwe leisure concepten komen er meer en aantrekkelijke mogelijkheden voor een avond uit. De evenementenfaciliteiten bij Claus zullen qua uitstraling en routing optimaal aansluiten op de wensen van de hedendaagse opdrachtgevers. Dit geldt voor feestelijke evenementen en met name ook op de wensen van de organisatoren van zakelijke bijeenkomsten in combinatie met het hotel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!