Back Back Nieuws

easyJet neemt volgende stappen op zakenreismarkt

28 januari 2012
easyJet, de tweede grootste luchtvaartmaatschappij in Nederland, heeft een pan-Europese commerciële overeenkomst getekend met American Express Global Business Travel. De nieuwe overeenkomst houdt in dat easyJet als een van de eerste Travel Management Company partners gaat samenwerken met American Express.

 

Hoge frequentie op zakelijke routes

Francois Bachetta, country director van easyJet: ‘Veel zakenreizigers kiezen al voor easyJet - negen miljoen van hen kozen ervoor om met ons te vliegen vorig jaar. Dit komt ondermeer door ons uitgebreide routenetwerk, met hoge frequenties op zakelijke routes, uitstekende service en lage tarieven. easyJet biedt bedrijven echte besparingen en waar voor hun geld.’

 

Samenwerken voor optimaal reizen

easyJet werkt actief samen met de reissector, wereldwijde distributiesystemen en andere tussenpersonen om het boekingsproces verder te stroomlijnen. In de afgelopen maanden heeft easyJet een corporate sales team opgericht, die gericht is op sterke partnerships met bedrijven en grote travel management bedrijven. Vorig jaar kondigde easyJet een nieuwe deal aan met het distributienetwerk Amadeus, die aan de vooravond staat om een groter marktaandeel in de zakelijke reismarkt in Europa te veroveren. easyJet introduceerde ook flexibele tarieven die zakelijke passagiers flexibiliteit bieden om de datum van hun vlucht te veranderen.

 

Grootste bereik in Europa

easyJet vertrekt van - en landt op - meer van de top 100 Europese steden dan welke andere luchtvaartmaatschappij dan ook, inclusief British Airways, Lufthansa en Air France. Daarnaast is easyJet de grootste exploitant op London Gatwick Airport, die populair is bij zakenreizigers dankzij de goede verbindingen naar het centrum van Londen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!