East Side tilt Open Dag Teva naar hoger niveauEast Side tilt Open Dag Teva naar hoger niveau
Back Back Nieuws

East Side tilt Open Dag Teva naar hoger niveau

07 september 2017

Teva gaf onlangs een kijkje in de keuken van haar bedrijf op de Teva Open Dag. Een dag waar de pay off van Teva 'We Make Better Days' echt tot leven kwam.

Teva in Haarlem, ontwikkelaar, producent en leverancier van generieke en innovatieve medicijnen, ontwikkelde samen met East Side een Open Dag voor medewerkers en hun familie. Op slimme wijze werd een blik achter de schermen gecreëerd, terwijl de steriele omgeving die noodzakelijk is bij het productieproces van de medicijnen die Teva produceert gehandhaafd bleef. Met twee centrale informatiemarkten, een Explore Teva-tocht, diverse kinderactiviteiten, een foto-activatie en een Feel Good-proeverij kreeg Teva in Haarlem een extra live dimensie.

Expertise

'We realiseerden ons dat het optuigen van zo’n event specifieke expertise vereist en je het er niet zomaar even bij doet', aldus Rene Klasen, Director Corporate Communications Benelux bij Teva. 'Daarom riepen we de hulp in van East Side, bureau voor live communicatie & events en eveneens gevestigd in de Haarlemse Waarderpolder. Samen met hen gaven we inhoudelijke invulling aan de dag en kon East Side ons goed ontzorgen. Dat maakte dat de dag tot in de kleinste details klopte. De boost voor het Teva team is een paar weken later nog voelbaar. De uitsluitend enthousiaste reacties voelen als een warme douche.'

De kracht van live experience

Steeds meer bedrijven ontdekken dat het open stellen van de deuren een bijzondere ervaring geeft. Als het goed uitgedacht en geproduceerd wordt, creëer je met zo’n live experience oprechte merkambassadeurs. En zij zijn van onschatbare waarde voor een organisatie. East Side verzorgde eerder al Open Dagen voor onder meer Shimano, VMI en Hypsos en maakt zich momenteel op voor de Open Dag van Spaarnelanden op 24 september.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!