East Side en Athlon zetten groots event opEast Side en Athlon zetten groots event op
Back Back Nieuws

East Side en Athlon zetten groots event op

18 januari 2018

Vierde Athlon vorig jaar nog haar honderdste verjaardag, door de overname eind 2016 door Daimler Financial Services, nu was het tijd voor een ‘eerstejaars’ bijeenkomst in nieuwe samenstelling. East Side werd wederom gevraagd om dit event vorm te geven.

 'One Year, One Athlon’

East Side ontwikkelde een programmaconcept dat een mix van informatie, inspiratie, motivatie en ontspanning bood onder het motto ‘One Year, One Athlon’. Het plenaire gedeelte bevatte keynotes/interviews met het managementteam, samengevat door een visual & voicemaster. Een korte Haka workshop bracht de energie en gevoel van saamhorigheid naar de oppervlakte. Het ledscherm van maar liefst 135 m² leverde ’s avonds een visueel spektakel. Ben Liebrand aka ‘mister Grandmix’ trakteerde de Athlon-medewerkers op heerlijke hits uit de jaren ’80, ’90 en ’00. 

1200 collega’s komen samen

 ‘Een live samenzijn met collega’s vonden wij de beste manier om de resultaten van ons eerste jaar te laten zien en om de route voor het komende jaar te bevestigen. Bovendien wilden we iedereen bedanken voor hun harde werk en trakteren op een mooi feest. Bijna 1.200 collega’s uit Europa maakten enthousiast gebruik van de uitnodiging om hiervoor naar Zollverein in het Duitse Essen af te reizen', aldus Folkert Ruiter, Vice President Marketing van Athlon. ‘We zijn blij met onze samenwerking met East Side. Want het bedenken en regisseren van een aansprekend eventprogramma, waarin je je verhaal kwijt kunt, maar waarin ook ruimte is voor live ontmoetingen, moet je overlaten aan specialisten.’ 

Bekijk de timelapse van het event inclusief op- en afbouw, 5 dagen werk gereduceerd tot 1:39 min.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!