Back Back Nieuws

Eén hotel, twee sterren niveaus

01 december 2015
Vorige week heeft Golden Tulip Amsterdam Riverside haar deuren officieel heropend met een bijzondere strategie voor de Nederlandse hotelwereld. De gast kan bij boeking in hetzelfde hotelgebouw kiezen voor een overnachting op drie- of viersterren niveau. Het hotel biedt dan een apart prijs- en inrichtingsniveau onder één dak, terwijl de algemene voorzieningen zoals het restaurant, zalen en fitness voor iedereen gelijk zijn en na de renovatie vier sterren (plus) niveau hebben. Hiermee speelt Golden Tulip Amsterdam Riverside goed in op de wisselende markt in de hoofdstad en kan een betere prijstransparantie bieden. 
 
Vanaf nu hebben hotelgasten de keuze uit 132 viersterren kamers en 60 driesterren kamers. Het hotel biedt voor de verduidelijking ook meteen twee afzonderlijke merken aan: zowel Golden Tulip als Tulip Inn.
 
Goede ligging voor zakelijke reizigers
In totaal beschikt Golden Tulip Amsterdam Riverside over 192 drie- en viersterren hotelkamers. Het hotel is natuurrijk gelegen aan rivier de Gaasp en beschikt over een modern internationaal bar & restaurant concept met de naam Flavours Food & Drinks, wat plaats biedt aan 60 gasten. Verdere faciliteiten zijn een groot terras aan het water, een compleet nieuwe fitness ruimte, roomservice en ruime vergaderfaciliteiten tot 250 personen. Golden Tulip Amsterdam Riverside ligt op 20 minuten van Schiphol en 5 minuten van de Amsterdam ArenA. De RAI, het WTC en het centrum is op 20 minuten afstand.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!