The Dylan Talks tijdens 20-jarig jubileum The Dylan AmsterdamThe Dylan Talks tijdens 20-jarig jubileum The Dylan Amsterdam
Back Back Nieuws

The Dylan Talks tijdens 20-jarig jubileum The Dylan Amsterdam

07 mei 2019

Vanaf mei vinden op elke derde dinsdag van de maand The Dylan Talks plaats. Deze evenementen hebben een cultureel karakter en worden gehouden in één van de intieme ruimtes of in de sfeervolle binnentuin van The Dylan Amsterdam. Met The Dylan Talks is een podium gecreëerd waar Amsterdammers en gasten van het hotel culinair, maar ook cultureel kunnen genieten. The Dylan Talks kunnen uiteenlopen van klassieke kamerconcerten tot boekpresentaties van bekende auteurs. Onder de events vallen bijvoorbeeld ook lezingen met educatieve elementen welke raakvlakken hebben met de historie van The Dylan en de locatie waar dit hotel zich bevindt.

The Talks worden bewust intiem gehouden en er zijn kaarten beschikbaar voor een beperkt aantal gasten. The Talks duren maximaal 60 minuten en starten stipt om 20:00 uur.

De Kick-off van The Dylan Talks zal op maandag 20 mei plaatsvinden met een literaire avond waarbij schrijfster Alma Mathijsen in gesprek gaat met schrijfster, essayist en scenarist Hanna Bervoets over haar werk en leven als succesvol auteur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!