Dutch7, The Suppliers en NoName Group bundelen krachten Dutch7, The Suppliers en NoName Group bundelen krachten
Back Back Nieuws

Dutch7, The Suppliers en NoName Group bundelen krachten

04 juli 2023

Vandaag wordt ONA Group gelanceerd: een krachtig collectief van de gerenommeerde evenementenbedrijven Dutch7, The Suppliers en NoName Group. ONA Group bestaat uit gedreven denkers, doeners en gespecialiseerde labels met onder andere expertise in technische- en site productie, event management, veiligheid, crowd management en vergunningstrajecten. Van publieks-, privé- en zakelijke evenementen tot tijdelijke projecten op bijzondere locaties. Met behulp van geavanceerde technische ondersteuning en passie voor realisatie creëert ONA Group momenten die in het geheugen gegrift staan.

ONA Group staat niet alleen voor de transformatie van concept naar concreet uitvoerbare plannen, maar zorgt ook voor de uiteindelijke realisatie ervan. Van losse elementen tot de realisatie van complete end-to-end event oplossingen. Met de overtuiging dat vrijwel elk idee realiseerbaar is, omarmt ONA Group uitdagingen en streeft naar grensverleggende prestaties.

Meet ONA Group - the excitement engineers

ONA Group brengt drie toonaangevende spelers in de evenementenbranche samen: Dutch7, The Suppliers en NoName Group, ieder met hun eigen expertise en specialisme op het gebied van conceptontwikkeling, technische- en site productie, facilitaire invulling en aankleding van evenementen. ONA Group bestaat hierdoor uit vijf bedrijfspijlers: ONA Productions, ONA Supplies, ONA Concepts, ONA Venues en ONA Art.

Vanaf heden worden de producties van bekende evenementen waaronder Kingsland Festivals, Don’t Let Daddy Know en Royal Park Soestdijk ondergebracht onder ONA Productions. ONA Supplies is de facilitaire inkooporganisatie die opdrachtgevers niet alleen toegang biedt tot een groot netwerk van leveranciers, maar ook in staat stelt om scherpe tarieven te hanteren door middel van duurzame relaties met toeleveranciers. ONA Concepts ontwikkelt eigen evenementenconcepten, waaronder Winter Village in Laren en Amstelveen, en wordt in 2024 verder uitgebreid. ONA Group is ook eigenaar van Het Dikke Torentje, rijksmonument en veelzijdige evenementenlocatie in Eemnes, dat onder ONA Venues valt. Binnen de nieuwe bedrijfstak ONA Art wordt het management verzorgd van getalenteerde (beeldend) kunstenaars.

Uitbreiding managementteam

ONA Group heeft afgelopen vrijdag 30 juni 2023 haar intrede genomen in een gloednieuw en klimaatneutraal bedrijfspand op bedrijventerrein Soestdijkse Grachten in Soest. De gehele lancering en rebranding naar ONA Group werd geleid door Managing Director Michael van Essen, die sinds januari 2023 samen met eigenaren Rutger en Iko het managementteam vormt. Hun gezamenlijke visie en expertise draagt bij aan de verdere groei en innovatie van ONA Group – ‘the excitement engineers’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!