Back Back Nieuws

Dutch Water Dreams in Olympische Zomersferen

13 juni 2012
Dutch Water Dreams in Zoetermeer is van 6 t/m 8 juli de plek voor iedereen die zich een dagje willen uitleven in Olympische zomersferen voor het goede doel. Gedurende dit weekend is de Wildwaterbaan het parcour waarop jong en oud spelenderwijs geld ophalen voor de Johan Cruyff Foundation.

 

Avonturieren op Wildwaterbaan

Dutch Water Dreams schenkt voor elk rondje dat wordt afgelegd door de Rafters, Tubers, Hydrospeeders of Kanoërs een euro aan het goede doel. Naast het avonturieren op de Wildwaterbaan is er nog veel meer plezier te beleven: gratis Olympische clinics (o.a. kanoën, beachvolleybal, handboogschieten), indoor surfen op de Flowriders of uitrusten in het Beach House.

 

Go Fast Energy stuntshow

Ook zal het bekende merk Go Fast Energy alles uit de kast halen met een spectaculaire stuntshow. De organisatie heeft in het verleden al eerder alle verwachtingen overtroffen door met jetski’s tegen de stroom in de Wildwaterbaan op te varen. Over de details van het aankomende spektakel wil Dutch Water Dreams nog niets zeggen.

 

Olympische ambitie

Dutch Water Dreams draagt bij aan de Olympische ambitie door kennis over de ambitie te verspreiden en verschillende partijen, van de individuele sporters tot het bedrijfsleven, te stimuleren om hun steentje bij te dragen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!