Duinrell viert jubileum met vernieuwingen Duinrell viert jubileum met vernieuwingen
Back Back Nieuws

Duinrell viert jubileum met vernieuwingen

16 december 2019

Sinds de opening op 19 april 1935, is Duinrell bezig om het landgoed voor haar gasten nog leuker, mooier en gezelliger te maken. Met de recente vernieuwingen in 2019, zoals de Premium Plus Duingalows, de luxe groepsaccommodatie de Oranjerie en het inmiddels geopende buitengebied van het Tikibad, blijft Duinrell in 2020 ook niet stilstaan.

Kritische gasten

‘Gasten worden kritischer en wij willen het daarom elke dag een stukje beter doen. Dat betekent ieder jaar investeren en Duinrell nog beter maken. Dat kan als familiebedrijf en ik wil trots zijn op alles op Duinrell. Bovendien wil ik dingen veranderen en vernieuwen, waarbij ik de gast een stapje voor ben’, aldus Philip graaf van Zuylen van Nijevelt, eigenaar van Duinrell. ‘Met deze vernieuwingen zijn we helemaal klaar voor het 85ste zomerseizoen. Natuurlijk besteden we volgend jaar ook zeker aandacht aan het 85-jarig bestaan van Duinrell, maar daarover verklappen we nog niet te veel. Het gaat zeker spectaculair worden’, aldus Lisanne, woordvoerster van Duinrell. 

Nieuw in 2020

Rick de Kikker, de eerste 20 jaren nog zonder naam, is al meer dan 40 jaar het icoon van Duinrell. Met het 85-jarig bestaan van Duinrell krijgt Rick de Kikker daarom een speciale plek.  Daarnaast speelt Duinrell met een upgrade voor het Beukenveld in op de luxekampeertrend en wordt indoor speeltuin Rick’s Fun Factory twee keer zo groot. Restaurant La Place de Schaapskooi krijgt in 2020 een compleet nieuw interieur en indeling met behoud van de historische boerderijsfeer. Om ook de vele internationale verblijfsgasten die aankomen per taxi, vooral vanaf luchthaven Schiphol, zo goed mogelijk te accommoderen opent Duinrell een taxistandplaats met een overdekt wachthuisje en lockers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!