Duinrell heropent haar deurenDuinrell heropent haar deuren
Back Back Nieuws

Duinrell heropent haar deuren

12 mei 2020

Tot voor kort was de instructie van de overheid ‘blijf zoveel mogelijk thuis’. Inmiddels is dit versoepeld naar ‘vermijd drukte’. In afstemming met de gemeente Wassenaar en in lijn met de coronaregels vanuit de overheid en de Veiligheidsregio Haaglanden heropent Duinrell haar vakantiepark voor verblijfsgasten.

Stap voor stap

Vanaf vandaag is recreatief nachtverblijf op Duinrell weer mogelijk. ‘Wij zijn ontzettend blij dat we stap voor stap weer gasten op ons landgoed mogen ontvangen. Maar we blijven ons bewust van de bijzondere omstandigheden waaronder dit gebeurt’, aldus directeur Philip van Zuylen van Nijevelt. Om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, neemt Duinrell extra maatregelen. De anderhalve meter afstand wordt overal gehanteerd, er wordt gezorgd voor extra hygiënemaatregelen en er wordt gezorgd voor voldoende en heldere informatie door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering. Daarnaast zorgt Duinrell ervoor dat het niet druk wordt op het landgoed.

Tot rust komen

Duinrell is gelegen midden in Nationaal Park Hollandse Duinen, een enorm divers natuurgebied aan de Zuid-Hollandse kust in Wassenaar. ‘Wie aan een vakantie op Duinrell denkt, denkt vaak aan de attracties en het Tikibad en niet direct aan de natuurrijke omgeving. Nu gasten meer dan ooit behoefte hebben aan rust en natuur, willen we vooral benadrukken dat Duinrell in een prachtig mooi gebied ligt. Je komt er écht tot rust’, aldus Cindy van Kester.

Duinrell opent bewust stap voor stap haar park, zodat medewerkers kunnen wennen en er indien nodig bijgestuurd kan worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!