Drumcode Festival strijkt neer op NDSM-werfDrumcode Festival strijkt neer op NDSM-werf
Back Back Nieuws

Drumcode Festival strijkt neer op NDSM-werf

09 februari 2018

Drumcode Festival, nieuwkomer op de festivalmarkt, strijkt deze zomer op 18 augustus neer op de NDSM-werf in Amsterdam. Het festival heeft zijn naam te danken aan Drumcode, het technolabel van de Zweedse dj Adam Beyer. Drumcode Festival wordt medegeorganiseerd door Awakenings.

Bezoekers van het spiksplinternieuwe festival kunnen namen verwachten als Joseph Capriati, Amelie Lens, Pan-Pot, Nicole Moudaber en Ida Engberg. Natuurlijk is Adam Beyer ook zelf van de partij evenals Bart Skils, Ilario Alicante, Dense & Pika, Enrico Sangiuliano en Layton Giordani.

27 acts, 4 stages

Alle 27 acts die in augustus worden verwacht hebben een nauwe band met Drumcode en Truesoul, het onafhankelijke broertje van Drumcode wat zich muzikaal gezien meer richt op house. In totaal telt het festival vier stages. Drumcode Festival wordt mede georganiseerd door Awakenings, die bekend staan om meer dan 20 jaar festivalervaring. 'We zijn trots op de samenwerking met een van de beste productieteams op een locatie die het internationale karakter van Drumcode symboliseert,' aldus Adam Beyer.

DJ Adam Beyer over Drumcode Festival

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!