Back Back Nieuws

Dromen Durven Delen; kom tot actie tijdens WillYouInnovate.com

15 juni 2012
Zeven topsprekers zetten je aan tot gerichte actie tijdens het tweede 'Will You Innovate' evenement in Vianen op donderdag 5 juli. Na het succes van vorig jaar kunnen professionals en ondernemers die graag meer uit zichzelf en hun bedrijf willen halen, zich dit keer laten inspireren en motiveren in drie praktische blokken.

 

Dromen

Op 5 juli ben je welkom in het MindCenter in Vianen waar om 9.30 uur de koffie voor je klaarstaat. Na de energieke opening gaan Robbert-Paul de Vries en Bart van den Belt in op het bewust worden van wat je nu werkelijk wilt, en hoe je dat doel dichterbij brengt.

 

Durven

Judith Webber en Sjoerd Gerritsen helpen je - na de lunch - bij het zetten van de eerste stappen op weg naar de verwezenlijking van je droom.

 

Delen

Jan Willem Alphenaar en Sander Vrugt van Keulen delen hun kennis over samenwerking, netwerken en - je raadt het al - kennisdeling.

 

Spontaan idee

In de lente van 2011 had Sjoerd Gerritsen ineens een moment van inspiratie en besloot een innovatie-evenement op te zetten. Na een vragende tweet of daar inderdaad ook behoefte aan was kon hij niet meer terug; het ging er komen! Met veel succes, plezier en energie stonden er op 07-07-2011 meerdere inspirerende sprekers op het podium. Ruim 100 mensen spraken in Nijmegen over dromen, verdienmodellen, personal branding en lef. Na veel vraag is er besloten om het in 2012 opnieuw te organiseren, ditmaal in het midden van het land.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via www.willyouinnovate.com. Het evenement wordt je aangeboden op basis van waardebepaling achteraf.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!