Drive Thru Kerstdiner van Swijnenburg Drive Thru Kerstdiner van Swijnenburg
Back Back Nieuws

Drive Thru Kerstdiner van Swijnenburg

02 november 2020

Swijnenburg Meet & Celebrate heeft een concept ontwikkeld zodat bedrijven dit jaar toch hun medewerkers en/of zakelijke relaties persoonlijk kunnen bedanken; het Drive Thru Kerstdiner. Want met het Drive Thru Kerstdiner genieten medewerkers of relaties thuis van de heerlijke gerechten van de chef van Buitenplaats Sparrendaal.

Persoonlijk kerstfeestje

Op een vooraf bepaald moment kunnen gasten met de auto hun thuis-kerstdiner komen halen op Buitenplaats Sparrendaal. ‘Van het ophaalmoment maken we een persoonlijk én klein (kerst)feestje op Buitenplaats Sparrendaal!’, vertelt Peter-Paul Swijnenburg.

Veilige afstand

Iemand van de directie, een manager of collega kan samen met medewerkers van Swijnenburg de menu’s overhandigen, waarbij ruimte is voor een praatje, terwijl de gasten in de auto blijven zitten, waardoor we de veilige afstand bewaken.

Culinair kerstdiner thuis

Na een feestelijk rondje op de rotonde van Sparrendaal (met een hapje, drankje en helemaal in kerstsfeer versiert) rijdt iedereen naar huis en geniet daar van het eenvoudig te bereiden, culinair drie- of viergangenkerstdiner.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!